Forum de Academy

CEPAT.MESRA.TERKINI
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 work-out!!! work-out!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mr.jackyll
Sub. Mod
Sub. Mod


Number of posts : 279
Age : 26
Registration date : 2008-05-21

PostSubject: work-out!!! work-out!!!   Mon Oct 13, 2008 10:27 pm

saya nak buka tread mengenai tips-tips untuk turunkan balik berat badan yang semakin meningkat..mari work-out,kalau ada tips-tips berguna untuk menurunkan berat badan yang sedia-kala naik sekarang.. ayuh..

tips-tips:saya selalu membuat bangkit tubi dengan tekan tubi kalau dah malas sangat nak berjogging kat luar.

yang bangkit tubi tu dapat menurunkan kandungan lemak yang ada kat bahagian perut,kalau buat selama 2 hingga 4 minggu secara consisten,gerenti nampak hasilnya..

tekan tubi pula kurang pasti tapi bagus untuk bahagian tangan,lengan jadi kuat..dan dapat meluaskan lagi bahagian dada kita,kalau dibuat tekan tubi tu selama 2 hingga 4 minggu secara kerap gerenti bahagian dada tu semakin naik macam badan batista (ahli gusti WWE) tapi larian jangan dilupakan pulak..

kalau kedua-dua jenis senaman ini dilakukan secara kerap dan consisten,saya gerenti badan mesti cantik punya..

kalau korang semua mempunyai tips-tips work-out kongsi la ramai-ramai..
Back to top Go down
View user profile
Nimi123
Junior
Junior


Number of posts : 145
Registration date : 2011-02-01

PostSubject: awareness against hives!   Wed Feb 16, 2011 5:04 am

guys its an awareness program against hives spreading widely allover......

If you suffer from itchy, unsightly red welts on your skin, you need an effective cure for hives. Since there are many triggers for hives, and each case is unique, treating hives effectively involves coming up with a personalized strategy that will work for you. Finding the best cure for hives will mean comparing different strategies of treating hives and selecting the safest, most reliable one.

What causes hives?
Hives are caused when the body's immune system reacts to an allergen, substance or environmental factor that triggers a release of histamine, a chemical involved in the body's immune response. Histamine causes the skin's cells to leak fluid from the capillaries into the epidermis, resulting in inflammation and itchiness. .
.
.
continue reading at...


free software download
download software
free download
Back to top Go down
View user profile
 
work-out!!! work-out!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Work of Art (open to all)
» Canvis' Work Log (Example)
» ISTP at work...
» Work for da Works [Invite Only]
» Get To Work Young One [Mission, Solo]

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum de Academy :: Health :: Others-
Jump to: