Forum de Academy

CEPAT.MESRA.TERKINI
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 iNTAKE 2008 Pegawai Graduan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
TabikSpring
Junior
Junior


Number of posts : 131
Registration date : 2008-05-21

PostSubject: iNTAKE 2008 Pegawai Graduan   Sun Jul 27, 2008 12:42 pm

adalah dengan ini dimaklumkan bahawa.
iklan pengambilan pegawai graduan 2008 telah di terbitkan pada 27 Ogos 2008
tarikh tutup pada 8 ogos 2008.
diharap sesiapa yang ingin memohon sila beri perhatian

mingguan malaysia
Back to top Go down
View user profile
mr.jackyll
Sub. Mod
Sub. Mod


Number of posts : 279
Age : 26
Registration date : 2008-05-21

PostSubject: Re: iNTAKE 2008 Pegawai Graduan   Mon Jul 28, 2008 11:25 pm

tabik,forum ni dah tak laku la..
Back to top Go down
View user profile
Luis Zaha
Mastermind
Mastermind


Number of posts : 205
Registration date : 2008-04-28

PostSubject: Re: iNTAKE 2008 Pegawai Graduan   Mon Jul 28, 2008 11:40 pm

saper kata jackyll..??!!! teruskan salur informasi pasti akan ada yg membacanya.. kita ambil info2 yg berguna..bukan setakat nak memeriahkan jer tp tiada isi..k.. carry on.. Cool
Back to top Go down
View user profile
chef_hanani
Sub. Mod
Sub. Mod


Number of posts : 20
Registration date : 2008-05-05

PostSubject: Re: iNTAKE 2008 Pegawai Graduan   Thu Aug 14, 2008 10:32 am

TabikSpring wrote:
adalah dengan ini dimaklumkan bahawa.
iklan pengambilan pegawai graduan 2008 telah di terbitkan pada 27 Ogos 2008
tarikh tutup pada 8 ogos 2008.
diharap sesiapa yang ingin memohon sila beri perhatian

mingguan malaysia

Kalo sesiapa yang terpilih untuk temuduga nanti, update la kat sini... luis..sahre la pengalaman g interview last year..nak tau gak soalan bocor...wakaka
Back to top Go down
View user profile
Luis Zaha
Mastermind
Mastermind


Number of posts : 205
Registration date : 2008-04-28

PostSubject: Re: iNTAKE 2008 Pegawai Graduan   Sat Aug 16, 2008 6:35 pm

first at all... congrate to nani yer coz terpilih utk per gi interview di Kuantan pada 18-25 ni..
erm, apa yg leh saya katakan just prepare la skit2..janganla kita dtg intervew kosong jer.. yg penting jaga fitness.. test2 tu rasanya x la susah sgt..( bg saya la) kalu x baca pun rasa nya leh jawab lagi.. kalu nak baca pun baca skit2 la ttg tentera ni..bila hari tentara darat..dan then yg berkaitan dgn nya la..simple sgt.. hehe.. gud luck yer.. caiyok!!
Back to top Go down
View user profile
mr.jackyll
Sub. Mod
Sub. Mod


Number of posts : 279
Age : 26
Registration date : 2008-05-21

PostSubject: Re: iNTAKE 2008 Pegawai Graduan   Tue Aug 19, 2008 3:21 pm

cmder luis ni dah ada pengalam g interview kadet tau..g korek ilmu dgn dia !! study
Back to top Go down
View user profile
..::heR0::..
Civilian
Civilian


Number of posts : 2
Age : 30
Location : IPOH
Registration date : 2009-04-25

PostSubject: Re: iNTAKE 2008 Pegawai Graduan   Sat Apr 25, 2009 9:57 pm

asslkm kpd yg muslim..
hai sume..
sy bru kt sni..
ermm..bleh sy tnye skit..
ermm..pengambilan pegawai graduan tu stiap tahun kuar iklan ke bro??
Back to top Go down
View user profile
mr.jackyll
Sub. Mod
Sub. Mod


Number of posts : 279
Age : 26
Registration date : 2008-05-21

PostSubject: Re: iNTAKE 2008 Pegawai Graduan   Fri May 15, 2009 9:54 pm

waalaikum salam..yup keluar dalam iklan..dalam surat khabar berita mingguan..kalau nak mohon untuk intake graduan be alert dari bulan 6 ke bulan 7..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: iNTAKE 2008 Pegawai Graduan   Today at 6:11 pm

Back to top Go down
 
iNTAKE 2008 Pegawai Graduan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Im Memory Of William Partridge 21st September 2008
» Oceana Skye Edwards
» Stefan chat from late 2008
» HALLOWEEN 2008: Pumpkin Carving
» Jeopardy

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum de Academy :: Defence & Military :: Career :: Graduate Scheme-
Jump to: